Vælg kategori:
DLO afholder konference om efterårets allervigtigste tema
DLO afholder konference om efterårets allervigtigste tema: De styrkede læreplaner og den nye dagtilbudslov!

Kom med den 25. oktober i Odense og få svar på alle de vigtige spørgsmål om de nye ændringer i dagtilbudsloven
Hvordan hjælper vi børn der ikke trives?
Kom og oplev Søren Fisker, og få skærpet fokus på jeres bekymringsbørn.Det vil være en tema aften med både oplæg og refleksion. Du vil få indblik i metoder og perspektiver på det at arbejde med systematisk refleksion i teams med fokus på, hvordan vores formuleringer af barnets udfordringer har afgørende betydning, samt konkrete metoder til at forstå barnets adfærd i samspillet med omgivelserne.
Online kursus for nye bestyrelsesmedlemmer
Online kursus for nye bestyrelsesmedlemmer - bliv skarp på hvad det indebærer at være bestyrelsesmedlem i en daginstitution: opgavefordeling, ansvar og roller.
DLO lancerer nu online kurser for dig, der gerne vil introduceres til arbejdet i bestyrelsen. Kurset kan ses online hjemme hos dig selv, eller i en mindre gruppe på institutionen.
Kurset sælges i 3 selvstændige moduler a' 40 minutter og kan tages enkeltvis eller samlet. Undervejs i kurset vil det være muligt at stille korte spørgsmål via chat funktion.
DLO afholder kursus for bestyrelser i selvejende og private daginstitutioner
Har jeres bestyrelser haft nyvalg? Eller skal I have det sidst på året? DLO afholder en række Bestyrelseskurser i 2018, som en god introduktion til bestyrelsesarbejdet.
Sæt allerede nu datoen af og læg evt. billet ind på et par af de ledige pladser!!
Tidligere afholdte arrangementer